De Jachtwerf

 Kunnen wij het maken? Nou en of!

Reparaties en onderhoud. Bij Jachtwerf Nerushoek kunt u het hele jaar terecht voor reparaties en onderhoud. Jachtwerf Nerushoek is bekend met vele typen schepen met de meest uiteenlopende uitrustingen en kan u precies het onderhoud leveren dat uw schip nodig heeft. Door regelmatige controle van het technische gedeelte en het casco, kunnen mogelijke problemen al vroeg worden opgemerkt en voorkomen. Dit bespaart niet alleen geld, maar ook veel ellende. Een tip! Laat uw boot in de wintermaanden nakijken, zodat u tijdens uw vakantie met een gerust hart kunt varen. Krijgt u ondanks alle voorzorgsmaatregelen toch pech, dan heeft Jachtwerf Nerushoek alles voorhanden om u te helpen.

IMG_4819akopie

Renovatie en modernisering. Jachtwerf Nerushoek heeft veel ervaring in renovatie en modernisering van schepen. Hierbij kunt u denken aan o.a. het plaatsen van boeg- en hekschroeven, elektronische en mechanische apparatuur en zelfs complete casco-aanpassingen.

werf1

Jacob Rijpkema (eigenaar van Jachtwerf Nerushoek) bij de Kameleonboot van Hielke en Sietze.

Restauratie nostalgische schepen. Het restaureren van nostalgische schepen is een grote hobby van Jacob Rijpkema.

Scheepsbetimmering. U kunt bij ons ook terecht voor scheepsbetimmering op maat!

Scheepsmotoren. De scheepsmotor is het hart van ieder schip. Een goede motor is van vitaal belang voor uw schip. Met de juiste scheepsmotor heeft u maximaal vaarplezier en de waardevastheid van uw schip is voor een groot deel bepaald. Dankzij onze jarenlange ervaring in levering en plaatsing van scheepsmotoren kunnen wij u adviseren en helpen bij het kiezen en plaatsen van de juiste motor voor uw schip. Wij kunnen alle gewenste motoren leveren en inbouwen. Veel door ons gebruikte merken zijn Lister Petter, Lombardini, Deawoo en Iveco, John Deere en S.C.A.P.

Fijn metaal. Als we over fijn metaal spreken, hebben we het over bijvoorbeeld draai- en freeswerk. Bij een jacht kunt u denken aan schroefassen, roerassen, zwaardbouten, mastbouten, roerbeslag, etc. Wij hebben een uitgebreid machinepark (wij hebben ook de reparaties van binnenvaartschepen in ons pakket) waarmee wij u op het brede vlak van fijn metaal tot dienst kunnen zijn.

Constructiewerk. Fijn metaal en constructie gaan in veel gevallen samen. De botenlift (zie onderstaande foto) die door ons is gebouwd, is een combinatie van fijn metaal en constructiewerk. Bij uw schip is de combinatie te vinden in een compleet nieuw vlak, spanten, dek- en opbouwconstructies en plaatwerk. De botenlift kan boten tot 20 ton liften.

Baggeren. Jachtwerf Nerushoek bezit een baggerschuit van licht formaat. Hiermee kunnen ook de plekken worden bereikt die buiten het bereik van zware baggerschuiten liggen. De baggerschuit kunt u inclusief man inhuren voor diverse baggerklussen.

Minikraan. De minikraan is een onderdeel van de baggerschuit, maar kan ook los ingezet worden. U kunt de minikraan inclusief bedienend personeel inhuren voor diverse klussen.